Oldalak

2016. április 30., szombat

Fülbevalós nap Caroline-nel


Először is Caro nevéről, mert erről még szerintem nem írtam itt a blogon. Még nagyon régen, a suliban néztünk egyszer egy német filmet és ott tetszett meg a Caro név. Azóta egyébként a közelmúltban is szintén egy német filmben meghallottam ezt a nevet, így megbizonyosodtam róla még egyszer, hogy ez egy valós, tényleg létező név. :D Nálam ez csak becenév, és sokáig gondolkoztam rajta, hogy a "Kerolájn" vagy a "Károlin" becézése legyen. Utánanéztem és a Carolyn az angoloknál létezik, a németeknél Caroline van, úgyhogy e mellett döntöttem. Bár a kiejtésben nem vagyok biztos. ^^" A teljes neve egyébként Caroline Halter.
Na, és akkor a fülbevalókról. Elhatároztam, hogy felragasztom Caro szempilláit és ihletet kaptam, hogy akkor már fülbevalót is ragasztok neki. 5-ig meg sem álltunk. :D Nagyon tetszik ez a sok szivárványos, csillogós fülbevaló. (És jó, hogy van sok körmös cuccom, mert a kis csillag flitter tökéletes baba fülbevalónak.) Igaz, a haja eltakarja a fülbevalók nagy részét, de majd egyszer hátha lesz olyan haja is, ami mellett tudnak azok is érvényesülni. Ezenkívül Illinois piercingjét is újraragasztottam, igazi swarovski-ra, mert eddig csak "noname" kő volt. Plusz Lulu is kapott fülbevalót, cuki hercegnőset, nehogy már ő kimaradjon. ^^ Szóval, fel lett mindenki ékszerezve.
Majd még Caro-nak - ha lesz saját teste - szeretnék tetoválásokat, pónit, hello kitty-t, meg ilyesmiket. Instagramon olyan szép, csillogós, sütis tetoválásokat szoktam látni, gyönyörűek.

Na, és akkor a képek: (Illinois felsőjét ne nézzétek, régi és csúnyán van varrva, meg az a halálfej sem a stílusunk már... ^^")










1 megjegyzés:

  1. Milyen ragasztót használtál a ragasztáshoz? Én is tettem fel fülbevalót Estelnek, de az első adandó alkalommal leesett.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...