Oldalak

2014. november 4., kedd

Sharaktiról még

Az előző bejegyzésben írtam, hogy megtaláltam hozzá a babát, most írok kicsit a karakteréről is.


Ő Wayne 13 éves húga, aki imádja a tesóját és egyébként egy igazi kis tündér, aki mindenkivel igyekszik jól kijönni. Sötétszőke haja és szürke szeme van, a színei az ezüst, arany, fehér - ilyen színű ruhákat is hord, és a sminkjében is gondolkozom, hogy legyen arany. Az igazi vidám kislány, akit még egyszer sem törtek össze az életben (mert Wayne nem hagyta ^^). 13 éves létére azért elég érett, és nem annyira kislány, mint Lulu. Szeret bulizni, mert hát ebben is követte a tesóját. Mindenkivel kedves és türelmes, nehéz kihozni a sodrából, sohasem lesz ideges. Amikor megismerkedik Rennel (aki ugye Wayne legjobb barátja), egyből szerelmes lesz belé, mert hát 13 évesen az ember mindenkibe szerelmes lesz, aki nem a rokona. Rennek is tetszik, mert akár csak Caro, Sharakti is egy igazi kis angyal és az ellentétek vonzzák egymást.

Nem akartam egyébként nagyon ilyeneket leírni ide, de nagyon ki tud kapcsolni és feltölteni, hogyha a karaktereimről írhatok és utána olyan jó érzés tölt el. ^^ DD-n meg is írták, hogy a karakteralkotás nem skizofrénia és hasonlók, hanem egyszerűen úgy hívják, hogy fantázia!

2 megjegyzés:

  1. Ezt a skizos dolgot úgy látom mindenki túl komolyan vette, az életben nem mosom ezt le magamról. :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, én egyáltalán nem miattad írtam ezt. ^^" Én arra értettem, hogy amikor idegenek, "kívülállók", akik nincsenek benne a babás hobbiban, se szerepjátékokban, stb. vonnak kérdőre, hogy ez miért jó? Meg hogy miért alkotok karaktereket? Nekem mindig is az volt nehéz, hogy erről idegeneknek meséljek, olyanoknak akik nem értik meg. Ők gyakran ragasztják a "magunkféle" fantáziálgatós emberekre, hogy skizofrén. ^^"

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...