Oldalak

2014. november 6., csütörtök

Ren haja (és többi cucca)

 photo 110604_zpsacc8a444.jpg

A héten megérkezett Ren haja a Custom Critter Designs-tól. Ma pedig eljutottam odáig, hogy meg is nyírtam. Hát, nem véletlen, hogy ez a háttal állós az indexkép... xD


Nagyon-nagyon küzdök Rennel, hogy olyan legyen, mint amilyen a fejemben. Luluval persze semmi gond, ő olyan tökéletes hozza a kényes hercegnőt, hogy csak na. Teljesen olyan babában is, mint ahogy elképzeltem. :3 Ren lehet, hogy már túl sok ideje létezik a fejemben, mielőtt megtestesült volna babában és nagyon olyanra akarom, mint amilyennek elképzeltem. A többieknél általában a baba volt előbb, és csak utána a karakter, vagy rövid idő alatt jött haza a baba a karakter megszületése után.

Kezdődött ott, hogy először nem volt pénzem kifestetni, Luluval egyetemben. Utána lett pénzem, elküldtem őket festésre, majd két hónapot vártam és végül nem lettek kifestve. Utána rá 1-2 hétre ki lettek egy másik festő által. Ren úgy érkezett, hogy le volt pattanva a füle hegyéről a festék. Ezt kijavítottam, ami ma hajvágás közben sikeresen lekopott teljesen. >_< xD De igazából semmi nem látszik az elf füleiből, szóval a lepattanás sem.
Szempillát ragasztani k* nehéz menet volt. Nem volt itthon rövid, fiús szempillám, így egy hosszú lányosat vágtam meg. Először félbe vágtam megfelelő hosszúságúra, majd a szálakat is félbe, hogy rövidebbek legyenek. Majd egyesével minden második pillát még rövidebbre vágtam körömcsipesszel. A ragasztó természetesen nem ragadt, illetve minden ragadt mindenhova, csak a pilla nem a szemréshez.
Fülbevaló ragasztás a másik nagy élmény volt. Évek óta rakosgatom ezeket a fém bigyókat, hogy majd jó lesz babafülbevalónak vagy piercingnek. Mindegyik picit más formájú és a legtökéletesebbet természetesen elvesztettem ragasztás közben.
Haj: Sehol nem találtam azt az árnyalatú lilát, ami kellene. Mindenhol csak ez a "meglátogatott link" színű (én így hívom xD) volt és a sötétlila nem. Custom Critter képein ez a wig, amit rendeltem, hol jónak, vagyis elég sötétnek, hol világosabb lilának tűnt. És itthon is ilyen! Délelőtt érkezett és túl világosnak tűnt, össze is dőlt bennem egy világ. xD A délutáni fényben már jó árnyalatú volt. A fényképezőgép képein megint jó, nagyban a gépen már nem. Fehéregyensúly állítás után pedig megint jó.
És hát a vágás... magával a vágással elégedett vagyok, nem rontottam el sehol, de mégsem úgy áll Rennek, ahogy kéne. Vagy én már nem tudom mi hibádzik, de valami nem oké vele. Még lehet, hogy bal oldalt meg is ritkítom, hátha az segít rajta. Egyébként nagyon sok munka volt vele. Ez alap állapotban egy lány hajnak illik be. Nagyon hosszú volt, szóval ahol nincs felnyírva még ott is vágtam el a hosszából. De még valamit alakítanom kell rajta.

Na, és most mutatom a képeket, amik hol tetszenek, hol nem. Saját ruha, saját minden, Lulu testén.

 photo 110602_zps484cf7f9.jpg

 photo 110601_zps94678b5a.jpg

 photo 110603_zpsff10d290.jpg

 photo 110604_zpsacc8a444.jpg

2 megjegyzés:

  1. Hát nagyon menőőő! :3 Az a hajzat, mit hajzat sörényzet annyira cool *w*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aww, köszönöm! *_* Pont ez a bajom egyébként vele, hogy ez nem haj, hanem sörény... xD De folyamatosan alakítom, nyírom, stb. xD

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...