Oldalak

2015. október 27., kedd

Újra itt! + Caro képek

 photo 1027 02_zpsxx3uued3.jpg

Nagyon hiányzott már a blog. A költözés meg mindenféle dolog miatt el voltam havazva, meg kedvem sem volt babás dolgokkal foglalkozni. Most, hogy úgy érzem kezdek rendbe jönni lelkileg is, újra belevetem magam a BJD-zésbe. ^^ (Pedig pont akkor nem kéne elhanyagolni a hobbimat, ami feltölt, amikor rossz kedvem van.)

Hetekkel ezelőtt érkeztek meg Caro szemei, ezek a képek is akkor készültek. Egyszerűen imádom! Csodaszép és olyan, mint amilyennek terveztem. Azt leszámítva, hogy a fejemben kezdett Caro elmenni ilyen nagyon ártatlan-nagyon kislányos irányba, de a doll ezt megcáfolta. Van benne egy kis vagányság, plusz a Miyu fejnek olyan flegma tekintete van bizonyos szögekből. :D Az elején, amikor terveztem a csapatot, Caro még nagyon hasonlított Illinois-ra, utána fokozatosan lett ilyen nagyon kis lágy, aki hagyja magát elnyomni és mindig másokat helyez előtérbe. De most, hogy itt van élőben is, újra visszakanyarodtunk az első verzióhoz, amiben kedves és aranyos, de nem az kis nebáncsvirág.


 photo 1027 01_zps6ctldn9r.jpg

 photo 1027 02_zpsxx3uued3.jpg

 photo 1027 03_zpsmea6kdvq.jpg

 photo 1027 04_zpsjnvilwkh.jpg

 photo 1027 05_zpsbvpz2zdb.jpg

 photo 1027 06_zpslvjb26rt.jpg

2 megjegyzés:

  1. Érdekes, hogy amikor megérkezik egy baba, mennyire más benyomást tud kelteni, mint a képek alapján. Amikor már az ember keze között van derül csak, hogy milyen is valójában a "személyisége", s mit akar.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, és szerintem nálam az is közre játszott, hogy nagyon sok tulajképet néztem előtte más Miyukról és az nagyon befolyásolt. A többi babámnál szinte csak a céges képeket néztem. De örülök, hogy végül ilyen lett, amilyen. ^^

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...