Oldalak

2015. február 1., vasárnap

Hogyan tárolom a babás cuccokat?

 photo 0201 01_zpsbs9ukm7d.jpg

Igazából az egész házban vannak elszórtan babás cuccok, nem úgy mint az elején, amikor volt egy BJD-s szekrényem (polcom) és ott volt minden egy helyen. A varrós anyagok 2 hatalmas zsákban vannak + több apróbb szatyorban. A "mindenes szekrényemben" is van már melamin tömbtől kezdve az ajándékba kapott BJD-s tükrön keresztül minden. Az íróasztalomban szabásminták, a varrós asztalomban ékszerkészítős cuccok, kész baba ékszerek, Letti fürdőkádja és a sok kis apróság. A babadobozok a két asztalom közé vannak rejtve, a fénysátor a szekrény tetején, stb. Szóval, ma már nincs külön helyük a babáknak és babás cuccoknak, hanem mindenhol vannak. :D Amit meg akarok mutatni, az az, hogy hogyan tárolom a ruhákat, mert ugye azok kellenek a legtöbbször.


Tegnap tartottam egy nagy selejtezést, ezzel a jelmondattal: Nincs olyan, hogy "majd jó lesz ez még valamire", vagy hordja vagy nem hordja!
Így év elején egyébként átselejteztem már az íróasztalomat is, és majd a többi cuccomat is ki akarom válogatni. Mennie kell a lomoknak. Sokszor költöztem már, és olyan nagy teher volt a sok cucc, úgyhogy most elhatároztam, hogy nem tartok meg felesleges dolgokat.

Majd csinálok babagardrób posztot is, mert most szép rend van a ruháik közt. ^^ Most azt az elvet követem, hogy inkább legyen kevesebb ruhájuk, de az normális. Rennek nincs sok ruhája, de ami van, az legalább szép és jól tudja őket egymással kombinálni. (És hamarosan venni fogok neki 2 felsőt, már alig várom! *.*)

Szóval itt vannak a képek a dobozokról:

 photo 0201 02_zps1fl9e9ia.jpg

• Alvin ruhái
• Letti ruhái
• Cipők (12 pár van már, de még mindig kell xD)
• Varrós cuccok - egy része
• Plüssállatok, táskák
• Random szerelékek, mint pl. drót, zsinórok, parókatömés (igen, a szerelékeket nem tudtam lefordítani angolra ^^" xD)
• Parókák

Második blokk:

 photo 0201 03_zpshn5myigb.jpg

• Wayne ruhái
• Lulu ruhái
• A tervezett babák ruhái: Caroé, Sharaktié, Violeté, és "Azáé" (még nem biztos a neve). Már ez is majdnem megtölt egy dobozt, mi lesz, ha itthon lesznek? :D
• Illinois ruhái
• Ren ruhái
• Eladó ruhák - nem bírtam lecsukni a dobozt xD

Felül a tavalyi Fairyland naptár, amit Luluhoz kaptam, a magyar mangák, egyebek, alul egy Rozen Maiden Shinkut is felfedezhetünk... xD Ja, és az a félig látszódó doboz a "prop tartó" doboz.

Bónusz kép a cipőkről:

 photo 0201 01_zpsbs9ukm7d.jpg

Balról jobbra, fentről lefelé haladva:
Alvin cipője, Alvin bakancsa, Wayne tornacipője, Il kék bakancsa,
Il fehér bakancsa, Lulu fehér cipője, Lulu fekete cipője, Lulu csizma-mamusza,
Ren bakancsa, Caro rózsaszín bakancsa, Violet kék csizmája (Lettié lett volna, de nagy lett), Violet rózsaszín tornacipője (ez is), Letti világos rózsaszín tornacipője

Még 3 cipőt szeretnék a közeljövőben: Wayne-nek egy barna bőr bakancsot, plusz egy sötétkék cipőt és Rennek egy barna-fekete bakancsot. A távoli jövőben pedig Lulunak egy rózsaszín loli cipőt és esetleg egy fehéret is.

És egy pici off: Úgy néz ki, hogy van munkám - már felvettek, és írtak e-mailt is pluszban, hogy felvettek. :D Szóval lesz is miből finanszírozni elvileg az új babaruhákat és cipőket. Csak 2-3 hét múlva indul az egész, úgyhogy még nem akarom beleélni magam (amúgy már megtettem xD), mert addig még bármi lehet. Bár a műkörmös OKJ-re gyűjtök, de azért meg fogok magamnak engedni pár babaruhát, mert nekem ez kell a motivációhoz.

2 megjegyzés:

  1. Wuuu, ezt lehet én is megcsinálom majd... :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csináld! :D Úgy szeretem nézni más BJD-s dolgait, meg ilyen "kulisszák mögötti" fotókat. :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...