Oldalak

2015. január 27., kedd

Karaktersztorik dióhéjban

Totál úgy emlékszem, hogy én ezt már leírtam ide, de most nem találom. Szóval, lehet, hogy most csak önmagamat fogom ismételni. xD

 
Karaktersztori A)

Ez az eredeti sztorijuk. Ren emiatt a sztori miatt az, aki. A többi sztoriban nincs is megindokolva, hogy miért olyan, amilyen.
Szóval, ebben a történetben Il, Wayne, Caro és Ren az Elit Katonai Akadémiára jár. Illinois apja az egyik igazgató és a bátyját szánták az apja utódjának. Ám Illinois bizonyítani akart az apjának és mindenkinek, hogy ő is erős. Hamar le is körözte mindenben a bátyját, aki Illel ellentétben sohasem akart ebbe a suliba járni, és az apja nyomdokaiba lépni.
Másodikként Ren került az akadémiára. Neki ugye elf fülei vannak, de nem elf és nem is vámpír a sztorijuk szerint, hanem földönkívüli. A szülőbolygója nagyon hasonlít a Földhöz, csak a lakosai sokkal erősebbek fizikailag, mint az emberek. Ren szülei egy expedíció miatt jöttek a Földre és magukkal hozták a fiukat is. Van egy nővére is, Dia, aki a tanulmányai miatt otthon maradt. Az utazást egy több hónapos felkészülés előzte meg, hogy felkészüljenek a földi körülményekre. Előtte több expedíció is volt már, de sohasem tért vissza senki a Földről, mert az emberek minden idegent megöltek. A földönkívüliek az első ideutazások óta figyelik az embereket és most találták alkalmasnak az időt, hogy ismét megpróbálkozzanak egy békés kapcsolatfelvétellel, abban reménykedve, hogy az emberek nem lesznek erőszakosak.
Bár a fizikai erejük nagyobb, a küldetésben résztvevőknek meg van tiltva, hogy bántsák az embereket, mert a cél a békés kultúracsere. Amikor Renék űrhajója leszáll, egy felfegyverzett sereg fogadja őket, akiknek nem a kultúracsere a céljuk, mert szerintük sokkal többet megtudhatnak, ha kísérleti alanynak használják őket - úgy ahogy az eddig idejött idegeneket. Ren szülei elvből nem harcolnak ellenük, mivel meg van tiltva nekik és amúgy is elítélik az erőszakot, sohasem bántanának náluk gyengébbeket. A szeme láttára ölik meg őket, neki viszont sikerül elmenekülnie. Egy erdőben menekül, ahol Mr. Weaver (Il apja) és csapata fogja el. Ő és társai eddig titokban, távolról figyelték az eseményeket. De ki nem hagyná a lehetőséget, hogy szert tegyen egy űrlényre és az erejére. Mr. Weaver tudja, hogy egy idegen élve értékesebb, ezért annak ellenére sem próbálja megölni Rent, hogy ő erőszakosan viselkedett velük szemben.
Ren ezután benyugtatózva fekszik az Elit Katonai Akadémia egyik laborjában, kikötözve az ágyhoz. Természetesen végeznek rajta kísérleteket, hogy felmérjék mekkora ereje van, de Weaver kérésére semmi olyat, ami maradandó kárt tehetne benne. Ám az Akadémiának nem csak egy igazgatója van. A többiek nem olyan "lágyszívűek", mint Illinois apja, és vita alakul ki köztük, hogy megöljék-e Rent vagy sem. A többi igazgató szerint veszélyt jelenthet rájuk nézve. Végül megegyeznek Rennel, hogy életben hagyják, de az Akadémián kell tanulnia és az igazgatóság érdekeit szolgálni az erejével.
Ren elméje mindeközben kezd elborulni. Megölték a szüleit a szeme láttára, egyedül van egy tök idegen bolygón, ahol minden olyan szokatlan és fura, kísérleteket végeznek rajta és meg akarták ölni. Miután szabadon - vagyis a laborból elengedték, még vannak fennakadások, de idővel beilleszkedik. Illinois már az elején segít neki és pártfogásba veszi. Majd később megismerkedik Caroval, amikor hozzárendelik, mint partnert.
Szóval, igen, mindezek után jön Caro. A szülei elváltak és az apjával él. Egy átlagos gimnáziumba jár, ahová már pont beilleszkedett. Ám ekkor apa úgy dönt, hogy mi lenne, ha a Katonai Akadémián folyttná tovább a tanulmányait. Caronak ez nem új dolog, mivel eleve úgy volt, hogy az érettségi után oda megy továbbtanulni. Cukrász vagy szakács szeretett volna lenni... Ám az apja katona, akinek minden álma az volt, hogy bekerüljön az Elit Akadémiára, de sohasem sikerült neki. Caronak fontosabb mások - ez esetben az apja - boldogsága, mint a saját céljai ezért elfogadja, hogy ott tanul ezentúl. Ha ezzel boldoggá tehet másokat, akkor ő nem bánja, hogy lemond a saját álmairól.
Először még utálja a fiús környezetet és a durva embereket, ám amikor kiderül, hogy Ren lesz a társa, megváltozik a véleménye. Az első találkozásukkor teljesen belezúg. Azután, amikor úszás órán meglátja Rent egy szál fürdőgatyában, eldönti, hogy imádja ezt a sulit és sohasem akar innen elmenni. Caro egyébként fujoshi és oda van a Wayne-Ren yaoi pillanatokért.

~ Folytatás később...~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...