Oldalak

2014. július 23., szerda

Baba gardrób építése

A napokban Gigi elkezdte bemutatni a babáit és babaruháit a blogján, úgyhogy úgy döntöttem, hogy én is elkezdem bemutatni a babaruháimat. Anno már a lolita ruhás posztjait (és másokét) is mindig örömmel nézegettem, hogy majd ha egyszer oda jutok, hogy loli ruhákat vásárolok, szépen bemutatom én is őket. Na, hát ez nem jött el. xD Loli ruháim nem igazán vannak, mert mindig, mindig inkább babát, vagy babás dolgot vásároltam. Ebből kifolyólag viszont rájöttem, hogy még ha lolita ruháim nincsenek is, vannak szép babaruháim. Bár az én babáimnak nincs olyan nagy és szép gyűjteménye, mint Gigi lányainak, de majd az értelmesebb ruhákat bemutatom. Időnként át szoktam szelektálni a dobozokat, de még így is marad benne olyan cucc, amit sajnálok kidobni/eladni. Szóval, teli van a ládájuk nem használatos ruhákkal. De az idei babás (másmilyen amúgy nem is volt xD) újévi fogadalmaim között az is szerepelt, hogy veszek/varrok/varratok ruhákat.
Úgyhogy elkezdtem építeni a baba gardróbomat. Kezdésnek bemutatom a mostanában vett ruhadarabokat. ^^


Az első egy pulcsi, amit Il, Ren és Siean fognak közösen használni. (Amíg valamelyikük ki nem sajátítja. xD) Igaz, hogy nyár van, de elég hűvös és esős az idő, úgyhogy beneveztem rá (meg amúgy sem nagyon szoktam időjárás szerint öltöztetni őket). Etsyről van.


A második egy bugyi Lulunak, másodkézből a Minipiacról. ^^


Aztán, a következő egy póló és egy ruha Lettinek, szintén Minipiacról. Mindkettő Aya munkája. :) Lemértük és elvileg jók méretben, de azért kicsit aggódom és remélem, hogy tényleg jók lesznek. ^^

5 megjegyzés:

  1. Nagyon cuki. :3 Majd én is akarok ilyet készíteni a blogomra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! ^^ Kíváncsian várom a te bejegyzéseidet is! :D

      Törlés
  2. Megpróbálok kommentelni, mert a saját blogomba nem engedi... :D Nagyon örülök, hogy tetszenek a bejegyzéseim, és esetleg hazsnosak, és inspirálóak. Én is nagyon szeretem nézni, hogy más mit vesz a babáinak, magának. :) Csak így tovább!! (és most szurkolok hogy sikerüljön a komment...)
    Ez volt az első kommentem, amit a Chorme-ban az istenért sem tudok elküldeni a blogos felhazsnálómmal, így ezzel a másik, exploreres-sel próbálkozom. Annyira utálom, hogy képtelen vagyok egy kis kommentet írni, a saját blogomba is mindig válaszolnék, ha tudnék... :P

    VálaszTörlés
  3. ...és sikerült, csak tele lett elgépeléssel, mert már nagyon ideges voltam, hogy itt sikerülni fog-e végül... :D Bocsánat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szeretem a bejegyzéseidet olvasni (nem csak a babásakat). ^^
      Semmi gond egyébként, örülök, hogy sikerült végül. xD

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...