Oldalak

2016. február 6., szombat

"Ha nagyon sok pénzem lenne" kívánságlista

Ahogy telik az idő újabb babák kerülnek fel a kívánságlistámra. Nézzük sorban:

LTF Bisou - Nagyon régóta kívánságlistás, de most felmerült bennem, hogy mi lenne, ha egy Luts Honey Delfet vennék majd helyette? Ha már Luts, tetszenek tőlük az órisábébi Baby Delfek is és egy Tiny Delf Gretellel is tudnék mit kezdeni. :D xD
LTF Shiwoo - Ren kiskori változatának csinálnám meg. *_*
Aileendoll sárkány és bébi sárkány - őket is régóta szeretném.
Sharakti moldja felől még nem döntöttem, de esélyes neki egy Supia lány, vagy Iplehouse JID Tatiana. (És igen, a méretarányról, hogy jól mutasson a Minifee-k mellett, már lemondtam, mert egyszerűen nem találok olyan babát, ami megfelelne. Fontos, hogy passzoljon a karakterhez, elérhető legyen tan színben, és ne legyen megfizethetetlen és limitált, plusz még méretben is jó legyen, hát az lehetetlen.)
F65 Siean / Ren nővére - szintén régóta listás (dream listes) és most egyre jobban szeretném/szeretnék egy SD lányt/. Viszont, már egy kerekebb arcú, cukibb babát is el tudok neki képzelni. Volt fent egy Migidoll Jina minipiacon és nagyon megtetszett. Utána nézegettem még cuki SD lányokat, de végül most Sieannál maradtam, mert neki legalább a fülét se kell elfre moddolni, mert alapból olyan.
F60 Lunnula / egyéb kisebb SD lány baba (dream listes) - belőle egy Daenerys Targaryen ihletésű babát csinálnék. *_*
Iplehouse Jessica tanban - még nem tudom pontosan mit/kit csinálnék belőle, de igazán hazajöhetne. xD
2 SD fiú Siean mellé - Neki egy szerelmi háromszöget terveztem. :D Teljesen még nem körvonalazódott, hogy milyen két fiút akarok mellé, mert először az eddig felsoroltakat kellene megvalósítani. xD
F60 valaki (Shiwoo, ha lenne) - lány Ren. Régóta megfogalmazódott bennem egy SD, lány Ren és nagyon tetszik ez a Feeple60-as méret.
Aza - moldot nem találtam még hozzá, talán egy MNF Lishe, de jó lenne valami olcsóbb babából kihozni. xD Fekete hajú, vagány, tetovált csaj.
Tinédzser letti - valamelyik Fairyland event fej tökéletes lenne hozzá, már nem emlékszem, hogy pontosan melyik is.

Hát, azt hiszem röviden ennyi.
Egyébként 2.-án volt Alvin, ma (6.-án) pedig Letti szülinapja. ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...