Oldalak

2012. július 22., vasárnap

A Kincsem Parkos meet ~ 2012. 07. 21.

Gondoltam megírom ezt a bejegyzést, mert utána megint csak szerdán leszek itthon. Szóval meg volt tegnap a Kincsem Parkos tali és nagyon-nagyon jól éreztem magam. :D Annyira fel tud tölteni egy ilyen összejövetel. Külön jó volt, hogy sok olyan baba volt, akiket még nem láttam élőben. Annyira sok kép nem lett, mert inkább azzal voltam elfoglalva, hogy mindegyikőjüket kézbe vegyem. ^^ De azért berakom ide a kedvenceimet.


Photobucket

Wayne-ről és Illinoisról (rájöttem, hogy nem tudok angol neveket toldalékolni >.>") majd egy külön bejegyzésben lesznek képek, ugyanis megejtettek egy randit a parkban. :) Meg a szegedi taliról is vannak még ilyen fotósorozatos képeim.

Photobucket
Fehér pulcsi <3 ezer hála érte Ayának
A hazafelé utunk kicsit kalandos volt. Előtte nap nem néztem meg, hogy hogy jönnek visszafelé a vonatok. Úgy voltam vele, hogy úgyis mennek ezek sűrűn. A *** mennek. Handy mondta, hogy ami nekem is jó, az 3 óra valahánykor megy... Dél volt mire megtaláltuk a Kincsem Parkot, úgyhogy nem lett volna túl jó már 3-kor hazamenni. Gondoltunk rá, hogy elmegyünk akkor busszal, de én hülye megvettem visszafelé is a vonatjegyet... ^^" -.-" Tehát maradt a vonat. Találtunk egy 6 óra körülit, ami jó volt mind a kettőnknek, és így nem kellett kidobnom a jegyet.

Photobucket

Viszont utána érdekes volt, mert én leszálltam Félegyházán (mivel csatlakozásom már nem volt), hogy majd busszal hazamegyek onnan. Úgy emlékeztem, hogy sűrűn mennek a buszok. Igen, sűrűn is, de hétvégén NEM. Úgyhogy egy jó nagy várakozás következett. Semmi kedvem nem volt már onnan megmozdulni, mivel ígyis elég volt a nagy táskával a vonatállomástól a buszállomásig eljönni, plusz még előtte bejárni Pestet.

Photobucket

Szóval elővettem Ilt a táskából és fényképeztem egy kicsit. :D Még nem nagyon vettem elő őket a talikat leszámítva nyilvános helyen. Vagyis igen, de itt a madár sem jár. Páran látták is, de senki nem szólt semmit. Utána viszont, egy kicsit később kezdett megtelni a buszmegálló buliból hazatartó egyénekkel, úgyhogy jobbnak láttam Il érdekében is, hogyha ő most visszamegy a táskába.

Photobucket

Utána este 10 óra után kb. 10 perccel érkezett be a busz, onnan pedig szerencsére hazahozott anyum, így nem kellett még fél órát várnom a következő buszra. Szóval a 6 órás indulással, kb. háromnegyed 11-re haza is értem. xD

Photobucket

Ennek ellenére természetes, hogy megérte. :D xD Nagyon jó tali volt. ^^

Photobucket

Photobucket

Photobucket

A többi kép a szokásos helyen: Galéria

2 megjegyzés:

  1. Juj szegény, akkor nem volt szerencséd. :< Még jó. hogy Il elszórakoztatott. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, legközelebb tuti megnézem a vonatokat, buszokat, hogy hogy indulnak visszafelé. ^^" De jó volt addig is babázni amíg vártam.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...