Oldalak

2012. június 20., szerda

Wayne Milborrow - karakterlap



A baba:

Név: Wayne
Teljes név: Wayne Milborrow
Becenév: nincs
Modell: Souldoll - Shaun
Bőrszín: sandy brown
Érkezés dátuma: 2012. 04. 02.
Haj: SWDoll megvágva (szőke)
Szem: Souldoll (kék)
Face-up: céges
Módosítások: -

A karakter:

Életkor: 16
Horoszkóp: kos
Faj/Rassz: ember
Szexualitás: hetero
Testmagasság: 170 cm (47 cm)
Hang: ~hamarosan~
Lakóhely: USA, majd egy küldetés miatt Magyarország
Személyiség: Általában kedves és barátságos az emberekkel, de ha beszólnak neki vagy provokálják, akkor nem ismer békés megoldásokat. Húg "fétise" van, minden kis- és nagylányt nagyon szívesen felügyel és segít nekik amiben csak tud. Nagyon tiszteli a nőket, az a fajta, aki soha nem ütne meg egy lányt.
Szereti: Kocsik, motorok, cigi, lövöldözős és verekedős játékok, gyorséttermi kaják.
Nem szereti: Ha korán kell kelni.
Hobbik: Motorozás, Letuchaia és minden rászoruló kis- és nagylány pátyolgatása.
Háttértörténet: Wayne apja egy jól menő cégnél dolgozott, ahol egyre magasabb pozícióba került, és emiatt egyre nagyobb nyomás nehezedett rá. Mindent meg akart adni a családjának, ezért minél több pénzt szeretett volna keresni. A vezető beosztással egyre nagyobb és nagyobb felelősség hárult rá, emiatt egyre stresszesebb lett, így az alkoholhoz nyúlt. Rendszeresen ivott, amitől egy idő után bekattant. Verni kezdte a fiát, Wayne-t, és azzal fenyegette, hogyha elmondja az anyjának vagy a húgának, akkor őket sem fogja kímélni. Wayne hallgatott és tűrt, mert nem akarta bajba sodorni az anyját és Sharaktit. Egyszer azt vette észre, hogy a húga arcán is sérülések vannak. Már itt megfordult a fejében, hogy elszökjenek otthonról, de még nem volt biztos benne, hogy ez a helyes megoldás. Később látta, ahogyan az apjuk részegen szexuálisan zaklatni próbálja a húgát, úgyhogy abban a pillanatban elindultak otthonról. Az anyjuk erről az egészről mit sem tudott, és később mindent tűvé tett, hogy megtalálja a gyerekeit.
Ezután az utcán éltek, bandákhoz csapódva. Wayne illegális verekedésekben vett részt, és ebből finanszírozták a mindennapjaikat. Mindenféle bűncselekményben volt részük, ekkor szokott rá a drogra. Nagyon szoros kapcsolatban voltak a húgával, mindig megvédelmezte és biztosította, hogy semmi baja ne eshessen.
Egy utcai verekedés alkalmával figyelt fel rá "a cég" és megkérték, hogy csatlakozzon hozzájuk. Wayne, bár nem szívesen vált el a húgától, de igent mondott, mert a cég cserébe minden zűrös ügyét elsimította.
A cégnél ismerkedett meg Illinois-jal (aki úgymond a főnöke volt), akivel először csak barátok voltak, majd később egymásba szerettek. Persze nem ment minden ilyen simán, Wayne-nek sokszor szembe kellett néznie a riválisával, aki szintén Illinois-ra pályázott és még Illinois apja is ellenezte a kapcsolatukat, mivel "az ő kislányához senki nem nyúlhat", stb... Miután összejöttek, nem sok idő telt el és egy vita -és mert mindketten heves természetűek- miatt Wayne Magyarországon vállalt küldetést, minél messzebb Illinois-tól. Ez a küldetés az volt, hogy legyen Lulu és Violet (egy milliárdos bűnöző lányainak) testőre. Amikor aztán mindketten megnyugodtak, Illinois becsatlakozott Wayne küldetésébe, Magyarországra jött és azóta újra boldog kapcsolatban élnek.
Család:
-Apa (név később)
-Anya (név később)
-Sharakti ~ húg
Kapcsolatok:
-Letuchaia ~ ő viseli gondját, a húgaként tekint rá
-Illinois ~ barátnője
-Ren ~ legjobb haverja
Inspirációs lap: ♥♥♥
Karakterzene: ~hamarosan~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...